Wie zijn wij

DR Graphics BV (voorheen De Ruiter Graphics) bedient al meer dan 30 jaar de grafische industrie met oplossingen voor water, lucht en inkt voor de drukkerij, zoals luchtbevochtiging, waterfiltratie en osmose en verbruiksmaterialen voor offset drukpersen en afwerkings machines.

De juiste luchtcondities en watermanagement zijn voorwaardelijk voor efficiente en betrouwbare productie op offset persen. Wij verzorgen turn-key projecten met advies, systemen, installatie en onderhoud van uw luchtbevochtiging, filtratie en osmose infrastructuur. Met onze expertise en monteurs op de weg, helpen wij onze klanten betrouwbaar en duurzaam te drukken.

Met onze webshop bieden we onze klanten niet alleen een breed assortiment drukkerij en afwerkings  ‘supplies’ tegen aantrekkelijke prijzen, maar vooral ook 24x7 bestelgemak en levering uit voorraad. We hebben een uitgebreid magazijn en voorraadbeheersysteem gekoppeld aan onze webshop waarmee onze klanten direct kunnen zien of artikelen op voorraad zijn en hoe snel deze geleverd kunnen worden.

In Heino houden wij kantoor en magazijn en bedient het team van DR Graphics BV haar klanten met professionele producten en diensten.

Voor een totaal overzicht van onze producten en diensten: klik hier