Hogedruk Luchtbevochtigingssystemen

  

Hogedruk Luchtbevochtigingssystemen

Het binnenklimaat in drukkerijen verandert continu door het gebruik van verwarming, ventilatie en afzuiging van vervuilde lucht.
Luchtvochtigheid is een zéér belangrijke parameter voor een stabiel productieproces met name in de perioden met een lage relatieve vochtigheid.

Bekende problemen welke kunnen ontstaan door een te lage luchtvochtigheid zijn o.a:

1.    Statische electriciteit

2.   “Schotelen” van papier

3.    Pasverschillen

4.    Droogproblemen

Vooral in de wintermaanden komen deze problemen regelmatig voor en belemmeren de voortgang in de productie.

Met het hogedruk luchtbevochtigingssysteem van DR Graphics haalt u een kwaliteitsbeheersysteem voor een optimaal gecontroleerde luchtbevochtiging in huis. 
Het Hogedruk-luchtbevochtigingssysteem is gebouwd naar de nieuwste stand der techniek en voldoet aan alle eisen m.b.t. Arbo (geluid) en energiezuinigheid. 
Wij bieden u een hogedruk luchtbevochtigingsinstallatie, welke voldoet aan volgende voorwaarden c.q technische eigenschappen:

1. Voldoende bevochtigingscapaciteit heeft

2. Zéér Energie-zuinig is

3. Koud vernevelt (adiabatisch koelend effect)

4. Uitstekend geschikt is voor osmose water (stofvrij en steriel)

5. Zéér geluidsarm is en voldoet aan de huidige Arbo-normen (geluidsnormen)

6. Gebruik maakt van een digitale hygrostaat – dus geen vervelende schommelingen

7. Zéér stabiel is

8. Bacteriologisch veilig is (legionellaveilig)

   
DR Graphics beschikt over alle expertise van engineering, productie en installeren van hogedruk- en ultrasone luchtbevochtigingsystemen.
We richten ons op alle markten waar behoefte is aan een gecontroleerd klimaat, met name zijn wij gespecialiseerd in drukkerijen en print/sign bedrijven.
DR Graphics staat bekend om het leveren van duurzame kwalitatief hoogstaande luchtbevochtgingsystemen welke geluidsarm en energiezuinig zijn. 

Uiteraard dit alles tegen een interessante prijsstelling en uitstekende service. Tevens waarborgen wij de continuïteit door onderhoud van de apparatuur door onze eigen service-monteurs. 
Graag geven wij u in een persoonlijk gesprek uitleg over de mogelijkheden van onze systemen en adviseren wij u met betrekking tot de beste oplossing op gebied van klimatisatie.


Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, bel of mail ons.

Klik hier voor onze productvideos