Air Safe

Optimale luchtkwaliteit in binnenruimtes met de UVC-LED / HEPA luchtreiniger van Air Safe

HA700_DIAGONAL_2.jpg
     HA700_DIAGONAL_5.jpg
In gebouwen, kantoren, wordt de binnenlucht continu vervuild door dampen, fijnstof en micro-organismen, geuren, aerosolen alsmede virussen en bacteriën. Het kan ademhalingsproblemen, longproblemen en allergische reacties veroorzaken. Het is daarom belangrijk om de luchtkwaliteit te verbeteren.
De luchtzuiverende/desinfecterende werking van Air Safe luchtreinigers deactiveren in de binnenlucht aanwezige bacteriën, virussen, schimmels en fijnstof.
Hierdoor wordt het risico van allergische reacties en het overdragen van bacteriën en virussen tot een minimum gereduceerd.

De Air Safe luchtreiniger beschikt over technisch hoogstaande luchtzuiveringstechnieken, elektrostatisch en mechanische filtratietechnieken met een hoge filtratiecapaciteit van 764,4 m3/uur (volume), is zéér stil en energiezuinig. Het systeem maakt gebruik van een 6-traps zuiveringstechniek om de lucht te zuiveren tot 99% zuivere lucht.        
  
De omgevingslucht in uw binnenruimte wordt in 6 stappen gezuiverd:
1.Lucht Ionisator
2.Pre-filter
3.Anti-allergiefilter
4.Actief koolfilter
5.UPFF Filter
6.UV-C LED

De Air Safe luchtreiniger is uitgerust met de nieuwste partikel sensor technologie (PCT) welke de kwaliteit van de omgevingslucht continu analyseert
en de volgende waarden aangeeft (partikel/stof censor):
  • PM 2.5 waarde
  • Temperatuur
  • Luchtvochtigheid

De sensor bovenop het bedieningspaneel meet en analyseert continu de luchtkwaliteit en concentratie van partikels (aerosolen, stofdeeltjes) < 2,5 µm, dit resultaat vindt u weer op het bedieningspaneel.

Blauw -  goed             0 – 15   µg/m3

Groen -  bijna goed  16 – 35   µg/m3

Geel   -  slecht          36 – 75   µg/m3

Rood  -  zéér slecht    > 76     µg/m3Geschikt voor ruimtes tot: 100 m²

Meer informatie: info@drgraphics.nl of bel +31 (0) 572 39 29 15